B-A-Z Megyei Verseny

Important!

FELHÍVÁS 

Felmenő Rendszerű

Katasztrófavédelmi Ifjúsági verseny

2018.

 

Warning!

A 2018-as Katasztrófavédelmi Ifjúsági verseny B-A-Z megyei fordulói lezárultak!
Az eredményeket megtekinthetik a Verseny->Eredmények menüpont alatt!

 

 

Tisztelt Pedagógusok, Kedves gyerekek!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség közösen helyi (kirendeltség) szintű interaktív katasztrófavédelmi ifjúsági versenyt rendez az általános iskolák, valamint a középiskolák tanulói részére.

A verseny célja, hogy megismertessük a tanuló ifjúsággal a biztonságot befolyásoló veszélyeket és a különböző veszélyhelyzetekhez illeszkedő magatartási szabályokat, továbbá elősegítsük az önvédelemre és mások mentésére irányuló készség kialakítását.

Important!

A verseny az interneten keresztül zajlik!


A versenyre az általános iskolák 5-8. évfolyamos, valamint a középiskolák 9-13. évfolyamos tanulói nevezhetnek be. A helyi szintű, interneten zajló interaktív verseny nyertesei juthatnak tovább a megyei, illetve az országos gyakorlati elemekkel bővített versenyekre, amely évről évre felejthetetlen élményt jelent a résztvevőknek.

Fontos: 1 csapat 4 fő!

A verseny időpontja (egy időben a közép és általános iskolák csapatainak részvételével):

  • március 19. 14.00 óra Tiszaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség iskolái esetében
  • március 20. 14.00 óra Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség iskolái esetében
  • március 21. 14.00 óra Miskolci Katasztrófavédelmi Kirendeltség iskolái esetében
  • március 22. 14.00 óra Kazincbarcikai Katasztrófavédelmi Kirendeltség iskolái esetében

 

A Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területéhez tartozó településeket a melléklet tartalmazza! 

Illetékességi területek

A versennyel kapcsolatban érdeklődni a fenti telefonszámokon lehet!

Regisztrálni a verseny napján a 14.00-14.20 között lehetséges!

A verseny időre megy, melynek számlálója a regisztráció után beindul. A kiértékelést a rendszer automatikusan készíti el, az eredményeket a versenyt követően a honlapon lehet majd megtekinteni.

A versenyre történő felkészüléshez a segédanyagokat a www.polgvedsujhely.hu honlapról lehet letölteni, az ADATBÁZIS/EGYÉB INFORMÁCIÓK menüpontból.

A felkészülést segítő további anyagok:

Important!

Fontos, hogy a versenyző csapatok csak olyan számítógépről jelentkezzenek be a versenyre, amihez hangszórót is csatlakoztattak.

A részvétel módja: a verseny napján a www.polgvedsujhely.hu honlapon a VERSENY menüpontban a regisztráció pontos végrehajtásával (a beazonosításhoz szükséges adatok megadása, melyek a következők: iskola neve, OM kódja, csapatnév, értesítési e-mail cím) lehet megkezdeni.

A verseny időre megy, melynek visszaszámlálója a regisztráció után beindul. A kiértékelést a rendszer automatikusan készíti el, az eredményeket a versenyt követően a honlapon lehet majd megtekinteni.

A honlapon az alsó területen jelenleg „próbaverseny” és gyakorlófeladatok találhatók, ahol a verseny menetével és kérdéscsoportjaival lehet megismerkedni. 

Nevezési díj nincs.

Minden érdeklődő fiatalt szeretettel várunk!

 

 

__________________________________________________________________________

Próbakérdések:

Notice

Figyelem! A próbafeladatok és a verseny kitöltéséhez szükséges a legújabb Flash Player bővítmény (vagy annak engedélyezése az oldalon), melyet a www.adobe.com oldalról tud letölteni!

A próbateszt már nem elérhető!