«

»

Már 14 2020

MPVSZ ELNÖKÉNEK TÁJÉKOZTATÁSA A 2020. ÉVI ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI IFJÚSÁGI VERSENY ELHALASZTÁSÁRÓL

 

MPVSZ ELNÖKÉNEK TÁJÉKOZTATÁSA A 2020. ÉVI ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI IFJÚSÁGI VERSENY ELHALASZTÁSÁRÓL

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Tisztelt Versenyzők!

Magyarország Kormánya az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A vonatkozó kormányrendeletben a zárt helyen száz főnél több személy, nem zárt helyen pedig ötszáz főnél több személy részvételével zajlódó rendezvény megtartása nem engedélyezhető.

A kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Főigazgatójával történt egyeztetés alapján a mai nappal, a 2020. évi felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági versenyek helyi, területi és az országos döntőjének megszervezését, lebonyolítását

határozatlan időre elhalasztjuk!

Köszönetemet fejezem ki a kollégáinknak, a felkészítő tanároknak és természetesen a diákoknak is az eddig végzett munkájuk elismeréseként!

Kérem megértésüket és a meghozott döntés tudomásul vételét. A veszélyhelyzet megszűnésével tájékoztatást adunk a verseny további menetéről.

Budapest, 2020. március 13.

Dr. habil. Endrődi István ny. tű. ezredes

országos elnök sk.

MPVSZ

 

A szerzőről

Szerkesztő