«

»

feb 27 2020

Évzáró közgyűlés

 

A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség

2020. február 26-án 13:30 órától tartotta

a Sátoraljaújhelyi Városi Könyvtárban évzáró közgyűlését.

 

 

 

 

A tagság és a vendégek szép számmal megjelentek ezen a fontos eseményen. A programban kettős feladat végrehajtására került sor, hiszen a Polgári Védelem Világnapja március 1-je, melyről megemlékezett a szervezet. A másik cél az 2019. évi eredményekről történő beszámoló, mely közgyűlés formájában került megrendezésre a korábban kiküldött meghívó szerint. A vendégeink sorában köszönthettük Kovács Sándor tű. ezredes urat az Encsi Kirendeltség vezetőjét, Szebeni Endre polgármester urat, Pálháza város polgármesterét, Iglai Lajos nyá. r. alezredes urat, a sátoraljaújhelyi polgárőrség járás koordinátorát, Nagy Géza őrnagy Urat a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 4. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda irodavezetőjét, Pető Sándor urat, a Magyar Tartalékosok Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének elnökét.

A megnyitó után Kohánka István nyá. mk. pv. ezredes, elnök beszámolt a Szövetség 2019. évi tevékenységéről, melyben ismertette az elért eredményeket és a 2020. évi feladatokat. Kiemelte az ifjúsági felkészítésben elért sikereket, az országos versenyen az általános és középiskolai kategóriában elért I. helyezést, mely kivételes teljesítményt mutat. A továbbiakban örömteli eseményről számolt be a Bükk Mentőcsoport az Év Önkéntes Szervezete címet kapta. A napirendi pontnak megfelelően Pusztai László, a felügyelő bizottsági elnöke 2019. évi pénzügyi beszámolója következett. A két fontos napirendi pontot szavazás után a tagság elfogadta.

A közgyűlés hátralévő részében a folyamatban lévő pályázatokról, valamint egyéb feladatokról esett szó. A közgyűlés sikeres volt, erről tudósított a Zemplén Televízió, valamint az Európa Rádió.

Kérünk minden tagot és támogatót, hogy az adójának 1%-ával támogassa a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetséget!

Adószámunk: 18445523-01-5

A szerzőről

Szerkesztő