«

»

dec 20 2019

Tisztújító közgyűlést tartottunk

 

Tisztújító közgyűlést tartott szövetségünk 2019. december 19-én Sátoraljaújhely Csillagfény Panzió és Étterem különtermében. A rendezvény Kohánka István nyá. mk. pv ezredes, elnök köszöntő gondolataival kezdődött, majd dr. habil Endrődi István nyá. tűzoltó ezredes, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség elnöke szólt a jelenlévőkhöz. Elismerően szólt a szervezetünk által végzett tevékenységekről, kiemelte a térségben végzett ifjúsági és felnőtt korosztályban folytatott felkészítő és a hagyományápolás területén megvalósított programjainkat.

A közgyűlés tagfelvételi kérelem elfogadásával, a szövetség módosított Szervezeti és Működési Szabályzatának megtárgyalásával és közgyűlési elfogadásával folytatódott.

Az elfogadott napirend alapján ezt követően rövid visszatekintést és tájékoztatást hallottak a jelenlévők Kohánka István elnöktől, majd a következő 5 évre szóló tisztségviselők megválasztása következett. A Jelölőbizottság elnökének tájékoztatója alapján elnöki, alelnöki, titkári, elnökségi és felügyelő bizottsági tagokra egy-egy javaslat érkezett, melyeket név szerinti ismertetést követően a közgyűlés egyhangúlag elfogadott. Ezek alapján a következő 5 évre elfogadott tisztségviselők: Kohánka István elnök, Tóth Zsolt alelnök, Gaál Imre szakmai titkár, Bányácski Árpád és Mészáros Csaba elnökségi tagok, Pusztai László felügyelő bizottsági elnök, Kaibás László és Nagy Zoltán felügyelő bizottsági tagok.

A közgyűlés kötetlen baráti beszélgetéssel zárult.

A szerzőről

Szerkesztő