«

»

jún 11 2019

Városi Ifjúsági Lőbajnokság Sátoraljaújhelyben

A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség és Sátoraljaújhely Város Önkormányzata 2019. június 7-én lőbajnokságot szervezett ifjúsági korosztályban a sátoraljaújhelyi Jelenek úti városi lőtéren.

Idén a tavalyi esős idő ellentéte fogadta a lelkes versenyzőket. A megnyitót követően a versenynapról eligazítást és balesetvédelmi oktatást hallgattak meg a jelenlévők. A hivatalos versenyt Tóth Zsolt, a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség alelnöke nyitotta meg. Köszöntőjében kihangsúlyozta a lövészeti sportág újraélesztését városunkban, valamint azt, hogy ebben ifjúságnak kiemelt szerepe van. A megnyitón jelen volt Tóthné dr. Galambos Andrea, a Sátoraljaújhelyi Járási Hivatal vezetője is.

Ezt követően a versenyzőké lett a főszerep, akik általános iskolai és középiskolai korosztályban bizonyíthatták lövészeti tudásukat.

A kiértékelést követően az elismeréseket Tóth Zsolt alelnök, Somogyi Tamás és Pusztai László szövetségünk tagjai adták át.

 

A lőbajnokság végeredményei a következők lettek:

Általános iskolai korosztály:

 1. helyezett: Petőfi Sándor Református Általános Iskola 1. számú csapata
 2. helyezett: Petőfi Sándor Református Általános Iskola 2. számú csapata
 3. helyezett: Kazinczy Ferenc Általános Iskola Jókai Mór Tagintézménye „ATOM” nevezetű csapata

Középiskolai korosztály:

 1. helyezett: SZSZC Sátoraljaújhelyi Trefort Ágoston Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
 2. helyezett: SZSZC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Rendészeti őr 4. számú csapata
 3. helyezett: SZSZC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Rendészeti őr 5. számú csapata

Egyéni kategória általános iskolai korosztályban:

 1. helyezett: Timkó Bence
 2. helyezett: Leskó Márk
 3. helyezett: Danyi Anna

Egyéni kategória középiskolai korosztályban:

 1. helyezett: Magyar Márk
 2. helyezett: Dancs Dominik
 3. helyezett: Szabó Ádám

Ezúton köszönjük meg Sátoraljaújhely Város Önkormányzatának, a szövetség tagjainak, a versenyzőknek és támogatóinknak, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához.

A szerzőről

Szerkesztő