«

»

Már 01 2019

Évzáró közgyűlés

A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2019. február 27-én 15:00 órától tartotta a Sátoraljaújhely Petőfi Sándor Református Általános Iskola épületében az évzáró közgyűlését.

 

 

 

 

A tagság és a vendégek szép számmal megjelentek ezen a fontos eseményen. A programban kettős feladat végrehajtására került sor, hiszen a Polgári Védelem Világnapja március 1-je, melyről megemlékezett a szervezet. A másik cél az évi beszámoló, mely közgyűlés formájában került megrendezésre a korábban kiküldött meghívó szerint. A vendégeink sorában köszönthettük Kovács Sándor tü. ezredes urat az Encsi Kirendeltség vezetőjét, Tóthné dr. Galambos Andrea úrhölgyet a sátoraljaújhelyi járás hivatalvezetőjét, Szebeni Endre polgármester urat, Pálháza város polgármesterét, Pandák Pál polgármester urat Füzérradvány polgármesterét, Szabó Péter urat, a karosi Honfoglalás Kori Látogató Központ igazgatóját, Iglai Lajos nyá. r. alezredes urat, a sátoraljaújhelyi polgárőrség járás koordinátorát.

 

A megnyitó után Kohánka István nyá. mk. pv. ezredes, elnök beszámolt a Szövetség 2018. évi tevékenységéről, melyben ismertette az elért eredményeket és a 2019. évi feladatokat. Ezt követően Pandák Pál felügyelő bizottsági elnök 2018. évi pénzügyi beszámolója következett. A két fontos napirendi pontot szavazás után a tagság elfogadta.

A közgyűlés hátralévő részében a folyamatban lévő pályázatokról, valamint egyéb feladatokról esett szó. A közgyűlés hivatalos részének zárása után baráti beszélgetésre került sor.

A közgyűlés sikeres volt, erről tudósított a Zemplén Televízió.

Kérünk minden tagot és támogatót, hogy az adójának 1%-ával támogassa a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetséget!

 

A szerzőről

Szerkesztő