«

»

jan 26 2010

RAJZPÁLYÁZAT!

A Magyar Polgári Védelmi Szövetség és az Országos Katasztrófavédelmi Föigazgatóság a magyar légoltalom, polgári védelem megalakulásának 75. évfordulója alkalmából gyermekrajz pályázatot hirdet.

Tudod te is, hogy a világban nap, mint nap felnöttek és gyermekek ezrei szenvednek, nélkülöznek a katasztrófák, vagy fegyveres összeütközések miatt. Vannak, akik ebben a helyzetben is segitenek a bajbajutottaknak. Rájuk lehet számitani a katasztrófák veszélyeit?l való védelemben és a tulélés feltételeinek megteremtésében. Most képzeld el, hogy Te is segithetsz! Fantáziád megragadva alkoss, oszd meg velünk, hogyan segitenél a bajbajutottakon, hogyan figyelmeztetnéd öket a veszélyekre, hogyan mentenéd meg öket.

Rajzpályázatunk cime: “Segits a bajban!”

I. KATEGÓRIA: 6-8 éves és
II. KATEGÓRIA: 9-15 éves gyermek egyéni alkotásait várjuk
MÉRET: A4-es lapon (ettöl eltérö méretü munkákat technikai okok miatt nem tudunk elfogadni.
TECHNIKA: Bármilyen eszközzel (kivéve komputergrafika)
DIJAZÁS: a zsüri választása alapján ketagóriánként 3-3 alkotást dijazunk.
BEKÜLDÉSI HATÁRIDÖ: 2010. február 15.
BEKÜLDÉSI CÍM:
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
1555 Budapest Pf.43.

Fontos, hogy minden képed hátoldalára ird rá a neved életkorod, lakcimed, e-mail cimed.

EREDMÉNYHIRDETÉS: A 2010. évi Polgári Védelmi Világnap alkalmából rendezett ünnepségsorozat keretében, 2010. március elején. A dijazottakat külön értesitsük.

Személyes információ:
Schieber József nyá.pv. alezredes, MPVSZ elnüökségi tagtól a +3630-230-6800 telefonszámon, valamint az MPVSZ megyei szervezeteit?l, illetve a F?városi Polgári Védemi Igazgatóságon, a megyei kataszrófavédelmi igazgatóságokon, valamint a helyi polgári védelmi kirendeltségeken, irodákon kérhetö, melyek adatai a www.mpvsz.hu/?pageid=megyei_index, vagy a www.katasztrofavedelem.hu/modules/map cimen található meg.
A képeket nem áll modunkban visszaküldeni.

A szerzőről

admin